Medialaan neemt Mobile Vikings over

Kort voor het beslissen tot het schrijven van dit blogbericht zat ik nog even door mijn tijdlijn van Twitter te swipen toen ik plotseling een bericht las van het bedrijf Medialaan. Ze maakten namelijk bekend dat ze het bedrijf achter Mobile Vikings genaamd VikingCo uit Hasselt hadden overgenomen.

VikingCo is inmiddels al 6 jaar oud en ook zelf zijn we al klant van in het begin. Dit na klant geweest te zijn bij Proximus en Mobistar voor telkens een veel kortere periode. Een beslissing waar ik na al die jaren nog steeds geen spijt van heb. Ook al was de brug om op de boot te stappen wat instabiel en verliep dit niet vlotjes. Maar eenmaal in de boot zaten we goed en ook ook toen we nog op die instabiele brug stonden waren ze er voor mij. 

De afgelopen jaren beschouw ik eigenlijk niet als het klant zijn van een bedrijf. Ik durf mijn operator ook wel eens de vrienden van Hasselt noemen. Bij de diverse activiteiten die er waren gingen we ook regelmatig langs en kon ik er zelfs een los gesprek voeren met de grote baas. 

En tot slot mogen we niet vergeten dat ik in het verleden tal van berichten heb kunnen schrijven over mijn interesses op een website waar zij medesponsor van waren. Dankzij die ervaring is ook het grotere concept van Levenautomat ontstaan dat meer is geworden dan een blog. Ook al is dit de laatste maanden niet meer zo zichtbaar. Maar net zoals de boot van Mobile Vikings verder gaat varen zo gaat mijn persoonlijke bootje dat ook.

En tot slot aan de mensen van Medialaan: zorg goed voor onze vrienden want ze verdienen het echt. Al ben ik daar eigenlijk al redelijk zeker in.