Een appel of een steen om men pols?

Afgelopen maandag stelde Apple zijn nieuwe collectie smartwatches voor aan het grote publiek. Een paar maanden geleden kregen we er al een voorproefje van maar binnen een maand kan hij dan ook effectief besteld worden. 

Ook prijzen en de specificaties zijn bij deze bekend. Nu kan het sparen dus beginnen. Want die prijzen zijn alles behalve goedkoop.  En dus heb ik maar beslist om het voorlopig bij mijn Pebble te houden van een aantal jaar geleden. Maar die krijgt dan wel een update want meteen toen de Pebbles Time is gelanceerd op Kickstarter ben ik meteen ingestapt. Dus binnen een paar maanden heb ik een smartwatch met kleurenscherm zijn het er maar 64 en een batterijduur van een week. Handig voor als ik niet even tijd heb voor hem op te laden. Of wanneer je een weekendje weg bent, want dat zou met die van Apple betekenen dat je naast de lader van je iPhone ook die van je horloge moet meenemen. Je zal die laatste maar op hotel laten liggen hebben.