De band vertoonde scheurtjes

 

Toen ik afgelopen vrijdag het bandje van mijn Pebble bekeek zag ik dat het tijd was om kosten te maken. Mijn horlogebandje begon namelijk scheurtjes te vertonen. En dat zie je dan natuurlijk op de dag dat je net beslist hebt wat zijn opvolger gaat worden. 

Uit angst dat de situatie zou gaan verergeren ben ik gisterenmiddag dan maar snel met de bus de stad ingetrokken om er mijn snel een nieuw te laten halen. Toch wel handig dat dit bij de Pebble gewoon kan. Zo ben ik zonder al te veel kosten snel geholpen. Anders zou ik wellicht de komende weken met een ander horloge rondlopen. 

En eigenlijk was ik toch al langer van plan om eens voor iets nieuw te gaan dus ook dat was weer niks om je hoofd over te breken. En op minder dan een uur tijd was het gefixt, vervoer inbegrepen. 

Nu nog wachten op het nieuwe OS en mijn Pebble ziet er ook op het scherm anders uit dan een jaartje geleden.