Ik ga weer meer bloggen

Afgelopen weekend heb ik mezelf eens een verlengd weekend op verplaatsing cadeau gedaan en zat ik een paar dagen in Nederland. Even helemaal aandacht voor mezelf en ook redelijk wat stappen gezet. Zaterdag zaten we in Rotterdam en afgelopen zondag was het dan de beurt aan Den Haag.  

En ja hoor een bezoekje aan de Apple store kon niet ontbreken al moesten we even in de rij de opening afwachten. Daarna had ik nog met een vriend afgesproken die in Den Haag woont en zijn we eerst wat gaan wandelen met de hond. Daarna was het tijd om wat even wat te gaan drinken. Ook een bezoek aan de kermis hoorde er bij. 

Zondagavond op de terugweg naar huis een paar besluiten genomen en eentje daarvan Is dat ik in de toekomst meer ga bloggen. En dat zal dan allemaal hier op Levenautomat te lezen zijn. En dat zal af en toe eens over technologie, internet en lifestyle gaan. Oorspronkelijk ging ik dat elders doen maar dat gaat dus niet langer door. Maakt ook meteen een einde aan het probleem wat ik waar zet. 

Er was ook even een idee om mijn Twitternaam voor de 2de keer te gaan veranderen maar dat gaat (voorlopig) niet door. Ik blijf dus gewoon mezelf. 

En over het laatste dat ik beslist heb blijf ik nog even geheimzinnig.  

 Station Den Haag HS

Station Den Haag HS