De golven rolden ons voorbij

Het was een gezellige zomeravond aan de Belgische zee. Een avond waar we de ganse dag hadden naar uitgekeken eigenlijk niet wetende wat komen ging. We genoten van de kalmte en de rust want we waren zo goed als alleen op dit verlaten stukje strand. We gooiden onze badhanddoeken uit en gingen er languit op gaan liggen. 

Een en moment van puur genot terwijl de golven langs het strand voorbijrolden. Precies of ze nooit anders gedaan hadden. Een paar minuten later moesten we echter al weer opstaan want we kregen honger van de geur van een barbecue welke mensen uit de buurt blijkbaar net hadden opgestart om er samen met vrienden van te gaan genieten. Daar onze het water al in onze mond liept besloten we terug naar huis te gaan en daar een hapje te gaan eten. En het was alweer eens heel lekker want jij bent gewoon de beste kok die ik ken.