Strandwandeling

De zon scheen fel en het was ook niet te warm en dus een ideaal weertje om te wandelen langs het strand. Dus smeerde ik me snel in en sprong in mijn zwembroek. Snel met de lift naar beneden en na het oversteken van de dijk kon ik meteen het strand op voor een heerlijke wandeling met de voetjes in het heerlijk frisse water.

Wat een goede beslissing was dat toch van mij om vorig jaar een appartement aan zee te hebben gekocht. Mijn rekeningsaldo dook dan wel pijlsnel naar beneden maar deze zomer heb ik er al heel wat van kunnen genieten. 

Een uurtje later en vele stappen door het water en op het zand later was ik weer aangekomen bij mijn beginpunt en plofte ik moe maar voldaan weer in mijn zetel. Alleen moest ik eerst wat stofzuigen want de vloer lag vol zand van het strand.