Levenautomat krijgt een opfrissing

Sinds deze morgen is Levenautomat wat veranderd. Buiten de blog en visgraatjes die er al waren heb ik een aantal zaken veranderd. Voortaan staan de berichten over technologie en offline ontdekkingen op een apart onderdeel. En de pagina "over" bestaat vanaf heden ook niet langer. De informatie die daar aanwezig was kan je nu gewoon op de startpagina vinden.

En op die startpagina krijg je voortaan ook te zien welke de laatste nieuwe berichten zijn in alle onderdelen. En binnenkort hoop ik nog een bijkomend onderdeel web toe te voegen maar gezien daar nog geen berichten over zijn staat dit deel van Levenautomat nog even in de wacht.  

Voor de gebruikers van een RSS-lezer is het wel even belangrijk om te melden dat elk onderdeel voortaan zijn eigen RSS-feed heeft gekregen. De links hiervan kan je vinden in de rechterkolom die op een groot deel van de website beschikbaar is. Daar kan je ook nog steeds een zoekvenster vinden, al loop je wel de kans dat de zoekresultaten nog even naar een foute pagina verwijzen gezien de berichten uit de onderdelen technologie, offline ontdekkingen en visgraatjes mogelijk nog niet door Google zijn geïndexeerd. Maar dat is slechts tijdelijk.  

En elk onderdeel heeft meteen ook zijn eigen foto in de header gekregen. Zo zie je meteen op welk onderdeel je zit eens je de vernieuwde Levenautomat wat beter leert kennen. Deze aanpassingen zijn mede een gevolg van de samensmelting van een aantal andere websites.