De zomer is alweer voorbij

Ziezo, het zit er weer op. De zomer van 2015 is weer voorbij gevlogen zoals nooit. Hoe ouder een mens hoe sneller dat naar mijn persoonlijke mening gaat. Het was weer een drukke zomer die toch weer verschillend was van vorige jaren. 

Over het weer ga ik het hier even kort hebben, we hebben mooie en korte dagen gehad en we ontdekten de andere betekenis van uit je bed donderen. Namelijk het uit je bed gedonderd worden door de donder. Ik weet nog goed hoe het klonk zo de regen en de hagel tegen de ramen en even dacht ik zelfs dat het regende in de traphal. Door het gekletter tegen de ruiten was de traphal precies omgevormd tot een grote luidspreker. Gelukkig kon ik na een aantal uren terug mijn bedje in kruipen en was de rest van de dag veel aangenamer al was het er eentje met wat weinig slaap. Maar die dag was gelukkig een zondag met een uitstapje naar de zee. En dan was het vinden van een parkeerplaats ook nog eens een stuk simpeler dan gedacht. 

Alhoewel het drukke dagen waren toch een aantal leuke mensen leren kennen waar ik hopelijk ook in de toekomst nog contact mee zal kunnen houden.En nu hoop ik dat ik in de toekomst ook weer wat meer tijd kan maken voor onder andere Levenautomat en dit is wellicht ook de laatste zomer dat ik mijn Mailadres gebruik. Binnenkort ga ik die namelijk vervangen door een nieuwe als komen berichten nog wel bij Gmail terecht. Na mijn persoonlijk adres zal deze dus ook provider-onafhankelijk worden want dat maakt een mens minder afhankelijk van een bepaalde aanbieder. Want hoe vaak zie je niet een schilder die op zijn voertuig een adres van zijn provider gebruikt? Als die ooit moet veranderen moet dat meteen de belettering aanpassen. Maar dat is uiteraard niet mijn zorg.

Zo en dan ga ik u nu laten want er staat vast weer een mooie dag te wachten.