De zomer is weer van de partij

Het is weer de tijd van het jaar. De tv-series lopen weer op het einde en ook op de radio komt de nieuwe zomerse programmatie er weer aan.  

En voor velen komt er ook weer een periode van vakantie aan. Die van mij zit er helaas al weer op. De afgelopen week er even van tussen het gewone leven geglipt en enkele Nederlandse steden bezocht waaronder de stad Almere waar ik vroeger vele vakanties doorbracht. Een stad die sindsdien er weer anders uitziet. 

De auto bleef voor het grootste deel op de parking want met de bus was ik op een dik halfuur aan het centraal station van Amsterdam vanwaar ik de stad te voet kon verkennen of verder kon reizen met de trein. En grote voordeel met dat openbaar vervoer in Nederland is dat je nooit een ticket hoeft de kopen. Gewoon even inchecken en als je uitstapt terug uitchecken. Veel sneller dan telkens een ticket te moeten kopen en een pak goedkoper. Hoog tijd dat we dat hier ook in België krijgen. Ja, die kaart kost wel wat en moet ook opgeladen worden maar daar zijn genoeg oplaadpunten voor.  

Ook het verplichte bezoek aan de Apple store was er bij en ook even met de iPad pro gewerkt en die pencil mocht ook niet ontbreken. Nog even wachten en dan verkoop ik weer wat aandelen om die aan te schaffen ter vervanging van mijn iPad 2 die weldra geen updates meer krijgt. Maar dat zal wellicht pas voor na de zomer zijn. 

Volgende week terug aan het werk en dat zal weer zoals de voorbije jaren met afwisseling zijn gezien er een aantal festivals op de planning staat maar ik mag ook weer naar het werk voor een opleiding.  

Bedoeling is ook om hier online weer wat vaker te zijn met nieuwe blogberichten en ook op andere websites zal je nieuwe schrijfsters van mij kunnen vinden.  

Het zal dus een drukke zomer worden maar ook nu zal ik af en toe eens tijd voor mezelf nemen en bijvoorbeeld eens op een avondje of in het weekend een wandeling gaan maken aan zee of hier vlakbij.  

Tot slot wens ik jullie allen een fijne zomer met goed weer. 

 Zicht op het Ij

Zicht op het Ij