Tumblr en andere updates

Ik zat er al een tijdje mee in mijn hoofd om met iets nieuws te starten waar ik makkelijk en snel zaken kan delen met anderen via het internet zonder het allemaal op Levenautomat te moeten zetten.

Eigenlijk kan dat perfect via Twitter maar daar heb je niet altijd genoeg plaats en blijft het niet lang staan tenzij je echt in een timeline gaat zitten scrollen.

En dus waren we op zoek naar iets als Tumblr. In het verleden ooit gebruikt en ook even iets soortgelijks gebruikt op mijn website die er inmiddels niet meer is.

En dus na lang zoeken en denken is er sinds enkele dagen een nieuw domein online zijnde iktjilp.cloud. IkTjilp Cloud is de nieuwe plaats waar je terecht kunt voor afbeeldingen, teksten, links naar andere websites en nog veel meer informatie de toekomst. Op die manier moet IkTjilp Cloud zowat mijn wolk op het internet gaan worden.

Mijn overige blogberichten zullen in de toekomst echter hier op Levenautomat blijven komen.

Tot slot nog even iets over IkTjilp.be. Die heeft sinds kort een aantal kleine aanpassingen gekregen met een nieuwe header maar de grootste aanpassing moet nog komen en dat is dat ik ze nog beter geschikt ga maken voor gebruik met kleinere schermen. Nu is het 1 enkele pagina met links en dat zal ook grotendeels zo blijven.

En misschien heb je het al gemerkt of totaal nog niet maar sinds het veranderen van de header is het niet meer iktjilp maar IkTjilp geworden.