Podcasten in 2017

Na lange tijd geen podcasts geluisterd te hebben ben ik er sinds enkele weken weer mee begonnen. Ik heb mijn lijstje de laatste tijd wel wat opgekuist en er een aantal uitgesmeten die ik niet meer zo interessant vond. 

Maar nu ben ik dus weer de schade van enkele maanden aan het inhalen en ik merk zo waar een nieuwe trend op. Na alleen maar tech is er nu ook meer aandacht voor de langere gesprekken. Zie daar zo de wat is podcast, Radio Roels en sinds vorige week de Creative minds podcast waar ik nu aan nummer 10 bezig ben. Die laatste is boeiend en interessant en zo leer je eens wat creatieve mensen kennen. 2 gasten uit de eerste 10 kende ik al namelijk Rik Boey en Wim Oosterlinck. Maar binnenkort hoop ik ook die met muzikaal talent Arne Vanhaecke te luisteren die ook de tipgever van deze podcast was dankzij een tweet.

Ik begin wel fan te worden van dit genre van podcast die je ook na maanden nog kunnen blijven boeien en die je volledig wil beluisteren. En kwaliteit van eigen bodem ook nog eens. Mogen we echt wel tots op zijn.

Er zit trouwens nog een nieuwe show in mijn lijst te wachten maar gezien ik mijn podcasts chronologisch van oud naar nieuw beluister moet die even wachten tot hij aan de beurt is. Al kijk ik er wel naar uit om ook die eens te checken.