De nieuwe Iktjilp

Een paar dagen geleden heb ik mijn Twitter-profiel eens voorzien van de nieuwe lay-out en ook mijn header en avatar moesten er aan geloven. Gedaan met het vogeltje, het vliegtuig en de link naar mijn website. Voortaan is mijn avatar gewoon het gezicht van het enige echte Itkjilp-mannetje welke je hieronder wat beter kan zien op foto:

Een glimlachend oranje mannetje die er altijd vrolijk uit ziet. En hopelijk mag hij zijn vrolijkheid ook uitstralen op al wie hem spot. Maar er is meer aan de hand want oorspronkelijk was het de bedoeling om dit jaar al met de nieuwe website gestart te zijn maar helaas zal dat wegens tijdsgebrek en andere projecten niet langer doorgaan. Vandaar ook dat ik in de toekomst wat meer iets op Getjilp ga zetten en naast mijn Twitter een belangrijker online gebeuren zal worden. Buiten een aantal andere zaken waar ik op dit moment nog ofwel mee bezig ben of al volop tot uitwerking aan het brengen ben.