December

Kun je geloven dat we inmiddels al meer dan een week in december zijn? Zowaar de laatste maand van 2013. Een jaar dt weer voorbij is maar niet vooraleer we nog allerlei leuke zaken gedaan hebben.

Maar voor een terugblik is het natuurlijk nog niet het moment en om al vooruit te kijken naar 2014 nu ook weer niet. Daarvoor hebben we hier nog veel te weinig neergeschreven en moet dit serieus nog wat voller komen te staan.

Maar nu de Sint het land weer uit is komen kerst en nieuw steeds dichterbij. De kerstboom mag weer uit zijn doos en de nieuwe bollen mogen er in gehangen worden. Ja, dit jaar krijgt mijn boom niet alleen nieuwe bollen maar krijgt hij ook een nieuwe plaats. Want anders staat hij zo in de hoek naast mijn aquarium wat er een jaar geleden nog niet stond. Ook de lampen die naast mijn tv staan zijn tijdelijk van hun plek verbant wegens de lichtgevende kerstversiering in pakje en ijsbeer vorm. En de kerstmuziek mag ook weerklinken uit mijn boxen.

Die magische sfeer van kerstmis in huis halen is toch altijd leuk. Maar kerst betekent ook drukte in de straat en in de winkels. En vandaag is ook mijn laatste dag verlof van dit jaar want vanaf morgen ga ik terug aan het werk in deze weer wat drukkere periode die zo duurt tot ergens in januari als het weer solden zijn. Ondertussen kunnen wel uitkijken naar ons volgende verlof maar wanneer dat is ligt voorlopig nog niet vast.

En dan te bedenken dat ik buiten dat ook nog heel wat algemene dingen te doen heb zowel online als offline. Dus bij deze laat ik jullie weer.