Gelukkig 2015

Een nieuw jaar is waar gestart en dus vieren we vandaag Nieuwjaar. Het vorige jaar is weer voor bijgevlogen en dat zal dit jaar wellicht weer zo zijn. Het was een jaar vol leuke ontmoetingen maar ee waren ook minder leuke dingen. Maar he, we kijken vandaag niet meer achter ons want dan krijgen we een zere nek en de toekomst ziet er misschien wel veel mooier uit.

Mijn plannen voor 2015. Wel, eerlijk gezegd dat weet ik nog niet goed. Een eigen zaak starten? Niks voor mij, althans toch niet voor meteen. Heb al 2 vrienden die dit jaar deze stap zetten en voor hunzelf gaan werken. Benieuwd hoe het zal lopen, heb hen alvast een goed boekjaar gewenst.

Ben ook blij dat we weer door een drukke periode heen zijn want de laatste dagen waren nu niet per se druk maar mijn batterijen zaten op een laag niveau. Maar vandaag ben ik weer opnieuw op 100 %. Klaar om een weer een jaartje in te vliegen en daarom wens ik jullie allen een heel gelukkig 2015 en dat jullie dromen mogen uitkomen. En heb je soms een mindere dag weet dan dat de volgende volledig anders kan zijn.