iPhone of Android?

Gisteren was er de voorstelling van de iPhone 6. Maar het is op dit moment nog heel onzeker of dit ook de opvolger van mijn iPhone 5 zal worden. Niet dat hij niet mooi is of zo maar ik twijfel hier eigenlijk al een paar jaar over.

De moeilijkste stap is voor mij dat ik een pak apps ga moeten missen of vervangen. Een snelle eerste check heeft al aangetoond dat dit niet zo’n groot probleem zou moeten zijn want bepaalde bestaan ook al op Android of er bestaan alternatieven.

Gelukkig kan ik deze al uitproberen op mijn 2de telefoon die al met Android werkt maar zeker geen vervanger kan vormen voor mijn iPhone omdat dit maar een instapmodel is. Al is hij wel een pak beter dan mijn Android van een paar jaar geleden die ik niet lang gebruikt heb.

We zullen zien wat morgen brengen zal.